Muzikale Mo(nu)menten is een initiatief van cultuurpact rivierenland en wordt gecoördineerd door Zinder Amateurkunst.

Organisatie

Cultuurpact Rivierenland / Zinder Amateurkunst
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel

Het team

Mijn naam is Ingrid Zaaijer en ben vanaf het eerste, toen nog, Cultuurpact betrokken geweest bij de organisatie van meerdere projecten. Mijn eerste project was de community-art voorstelling NATLAND. Deze voorstelling was zo’n succes dat er besloten werd om het Cultuurpact voort te zetten. Ondertussen heb ik een bijdrage mogen leveren aan alle edities van Muzikale Monumenten, de korte, verhalende documentaire Vreemde Vogels, Vrij Vertaald, Kunstgoed en Die Eeuwige Oorlog. Mooie projecten om erg trots op te zijn. Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe editie van Muzikale Monumenten in een iets kleinere vorm, omdat door de pandemie wat dingen anders zijn gelopen. Echter gaan we met ons team weer een mooi programma samenstellen en hoop ik jullie allemaal in september te zien op een prachtige locatie in het Rivierenland.

Ingrid Zaaijer – Projectleider Muzikale Monumenten

Ik ben Melvin Groenestein en ben alweer een aantal jaar werkzaam bij Cultuur- & en erfgoedpact. Ik vind het super leuk om mee te werken aan de verschillende projecten, vooral omdat elk project uniek is. Van theatervoorstellingen tot aan festivals, het komt allemaal voorbij. Ik kijk er naar uit om weer door heel Rivierenland te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten die meewerken aan de projecten.

Melvin Groenestein – Productieleider Muzikale Monumenten

vanuit het cultuur en erfgoedpact meer regionale verbindingen leggen en kansen benutten door meer samen te werken op het gebied van cultuur en erfgoedbeleving in Rivierenland. We hebben alle bewoners van ons gebied zoveel moois te bieden!

Mark van Dooren – Coördinator Cultuur- & Erfgoedpact

×