Muzikale Mo(NU)menten is een initiatief van Cultuur- & Erfgoedpact Rivierenland en wordt gecoördineerd door Zinder Amateurkunst

Het festival Muzikale Mo(NU)menten

Voor de zesde keer organiseren we Muzikale Mo(NU)menten. Het reizende festival langs monumenten in het Rivierenland in de weekenden van de maand september.

Door alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren hebben we dit jaar gekozen voor een compacte vorm van Muzikale Mo(NU)menten 2022. We zijn ontzettend trots op het programma waarbij ook dit jaar diversiteit op het gebied van muziekgenres centraal staat. Het openingsconcert is dit jaar bij de Hervormde Kerk in Ochten. Fanfare Kesteren, het Sanne de Graaf ensemble en Harmonie Ochten met solist Janine Waardenburg trappen deze editie af.

Kom ook luisteren naar de prachtige liedjes die worden gespeeld door Singer- Songwriters Nick en Leon in de tuin van Stadskasteel Zaltbommel. Dit jaar spelen voor het eerst twee tribute bands op het Korenbeursplein in Tiel. Breng een bezoekje aan Kasteel Ammersoyen waar u verrast wordt door een bigband, een showband en een orkest. In Geldermalsen is een Jazzfestival, in Culemborg een Korenfestival.

Sluit deze editie met ons af in de tuin van het Marechausseemuseum Buren met een ligconcert Best of Einaudi gespeeld door Jeroen van Veen of kom dansen bij Museum Tweestromenland met Showorkest Riverland, Revolt en DJ Ronn Laam.

Op onze website kunt u kijken naar ons volledige programma.

Wij wensen u een fantastische septembermaand en zien u graag terug bij de concerten van Muzikale Mo(NU)menten 2022!

Ingrid Zaaijer – Projectleider
Melvin Groenestein –Projectmedewerker
Mark van Dooren – Coördinator Cultuur- en erfgoedpact

×