4 Weekendenswingen inRivierenland
Zoek op een van onderstaande filters

Kasteel Ammersoyen

Over het evenement

Wat zijn we blij om weer een prachtig programma neer te zetten op Kasteel Ammersoyen. De locatie zorgt voor een prachtig decor bij dit mooie programma. We starten de middag om 13.00 uur met Fanfare St. Caecilia Ammerzoden. Fanfare St. Caecilia is een bruisende muziekvereniging en staat onder leiding van dirigent Gert-Jan Rongen. De fanfare speelt vandaag een thuiswedstrijd.

Rond 14.00 uur is het tijd voor Bigband Sweet Blossom Orchestra. Deze bigband bestaat uit enthousiaste musici uit Geldermalsen en omstreken. De band speelt met name swingmuziek uit de veertiger/vijftiger jaren, van componisten als bijvoorbeeld Ellington, Basie, Miller en Moten, maar de band maakt ook uitstapjes richting andere muziekstijlen. Met bossa nova’s en samba’s zal menigeen met de voeten van de vloer gaan.

Het Ensemble van DES Hedel is de verrassing van de middag. We weten niet precies wat ze gaan doen, maar voor en tussen het optreden van de BB Showband zorgen ze voor een feestje. De leden zijn afkomstig van de gezelligste fanfare van Hedel dus dat belooft wat.

De BB Showband zorgt voor een feestelijke afsluiting vanaf 15.00 uur. De BB Showband staat garant voor een swingende en feestelijke middag! Want een feestje is leuk, maar een feestje met live-band is nog veel leuker! Met maar liefst twee toetsenisten en een dijk van een zangeres spelen ze bekende Disco Dance Classics en Soulnummers, maar ook hedendaagse nummers van Bruno Mars, Waylon en Alain Clark.

Locatie

Kasteel Ammersoyen Ammerzoden - Muzikale Monumenten
×